hieronta oulu

Akupunktiosta apua kipuun, uupumukseen ja unettomuuteen!

VARAA AIKA

Akupunktio, Oulu

Tarjoan akupunktiota länsimaisen lääketieteen menetelmin.

Akupunktio on vanha kiinalainen  hoitomenetelmä, jossa potilasta pistetään neuloilla tarkoin määriteltyihin pisteisiin keholla, raajoissa tai kallon alueella. Akupunktiota käytetään yleensä lievittämään kipua joko omana hoitona tai yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa.

Hoidossa käytetään erilaisia neuloja riippuen siitä, mihin kohtaan kehosta neula pistetään. Yleensä käyttämäni neulat ovat 0,15 – 0,25 mm paksuja ja 15 – 30 mm pitkiä. Kaikki neulat ovat steriileja ja kertakäyttöpakattuna sekä usein myös nikkelittömiä.

Akupunktioneulat pistetään puhtaalle iholle, usein pistämistä ei edes tunne.

 

Mitä akupunktiolla voi hoitaa?

Akupunktiolla voi hoitaa monenlaisia kipua. Sitä voi kokeilla mihin tahansa krooniseen kipuun tai vaikka lihasjännitykseen.

  • Niska-hartiakipu tai -jännitys
  • Päänsärky tai migreeni
  • Selkäkipu
  • Tenniskyynärpää, hiirikäsi tai muut käden rasitusvaivat
  • Polvikipu, jalkapohjan kivut
  • Fibromyalgia
  • Väsymys, uupumus, stressi
  • Unettomuus

Kun tulet akupunktioon

Akupunktioon tullessa kannattaa hoidolle varata hyvin aikaa ja pukeutua rennosti. Usein hoidossa ollaan makuulla hoitopöydällä ja osa kehosta on paljaana. Asiakas voidaan peitellä kevyellä peitteellä, jolloin asiakas voi nauttia olostaan ja rentoutua.

Hoidon jälkeen muutaman tunnin ajan moni asiakas kokee rentoa ja raukeaa oloa. Joillekin tulee hyvin energinen olo riippuen siitä, mikä on ollut hoidon tarkoitus ja tavoite.

Akupunktion vaikuttavuutta lisää, kun hoitoja tehdään usean hoitokerran jaksona. Usein 3-5 hoitokerrasta saadaan parempi apu verrattuna yhteen hoitokertaan. Hoitojakson pituuteen vaikuttaa ennen hoitoa tehty kartoitus asiakkaan tavoitteista ja toiveista.

 

 

Voit varata ajan vastaanotolle kätevästi nettiajanvarauspalvelusta,  tai voit soittaa ja sopia sinulle sopivan ajan.  Halutessasi voit myös kysyä ilta- ja viikonloppuaikoja.