Tehokasta fysioterapiaa Oulussa

Nopeaa ja yksilöllistä kivun hoitoa

Tarjoan laadukasta fysioterapiaa pitkällä kokemuksella. Vastaanottoni sijaitsee Pateniemessä, noin 10 minuutin matkan päässä keskustasta. Ota yhteyttä ja varaa aika! Kivun syynä on yleensä nivelten ja lihasten toimintahäiriö sekä mahdollinen hermokudoksen pinnetila tai kehon faskiajärjestelmässä oleva häiriö. Fysioterapiassa pyritään selvittämään syyt asiakkaan oireisiin ja ongelmiin, minkä perusteella tehdä hoitosuunnitelma. Fysioterapiassa käytetään erilaisia manuaalisia käsittelyjä, kuten lihas- ja nivelkäsittelyä, hierontaa sekä faskia- ja hermokudoskäsittelyä. Tavoitteena on lievittää oireita, kehon kiputiloja, vähentää turvotusta, lihasjännitystä tai -kireyttä, jotta oireilevaa aluetta voidaan harjoittaa ja vahvistaa.

Asentohuimauksen hoito

Hyvänlaatuinen asentohuimaus on yksi yleisimpiä yksittäisiä huimauksen syitä. Oireen katsotaan johtuvan sisäkorvan tasapainoelimessä väärään paikkaan joutuneista kiteistä.  Oireiden poistamista voidaan nopeuttaa asentohoidoilla. Hoitoon perehtynyt fysioterapeutti tutkii potilaan ja ohjaa hänelle sopivan asentohoidon, jolla pyritään saamaan kiteet tasapainoelimen kaarikäytävissä omiin paikkoihinsa. Suurin osa asiakkaista hyötyy asentohoidosta.

McKenzie 

McKenzie eli mekaaninen diagnostointi ja terapia MDT on monipuolinen alaselän, niskan ja rintarankapotilaiden sekä nivelten tutkimus- ja hoitomenetelmä. MDT on tehokas tapa hoitaa selkä ja niska ongelmat kokonaan pois nopeasti.

Sen päätavoitteita ovat:

  • Kivun poistaminen
  • Rangan ja nivelten  toiminnan palauttaminen
  • Vaivan uusiutumisen ja pahenemisen ehkäisy

Hoito aloitetaan asiakkaan taudinkuvan määrittelyllä ja fyysisellä tutkimisella, jossa selvitetään kivun ja oireen syyt. Tutkimisen perusteella aloitetaan hoito, johon potilas osallistuu aktiivisesti. Lopullisena tavoitteena on opettaa potilas hoitamaan itse itsensä ja minimoimaan vaivojen uusiutuminen. Hoito koostuu spesifeistä harjoituksista, vartalon asennon hallinnan opetuksesta, liikkeistä, ennaltaehkäisystä sekä ensiapuohjeiden opetuksesta uusien kipuepisodien pahenemisen ehkäisemiseksi.

Voit varata ajan vastaanotolle kätevästi nettiajanvarauspalvelusta.  Kysy myös ilta-aikoja sekä viikonloppu aikoja. TEEN MYÖS KOTIKÄYNTEJÄ.                   puh. 040 5044411.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!